Skip to main content
Recensies

Reeds velen zijn je voor gegaan, hier zijn enkele recensies van voorgaande studenten

PMI_recensies

Schrijf je vrijblijvend in en ontvang meer informatie van één van onze Opleidingen en of Masterclasses

Nadine Wiedemeijer / Schoonheidssalon Natural BeautyZone

Ik kwam Elwira haar werk tegen op een internationaal forum van Permanente makeup en Microblading. Ik vond haar werk zo mooi!! en wat bleek, ze woont in Nederland en geeft les! Dit was mijn kans, ik ben voor een les Fusion brows en glamour brows geweest. Ik heb dit zeer fijn ervaren, Elwira geeft duidelijk uitleg tijdens de les (ook na de lessen staat ze klaar voor advies), ze heeft veel geduld en in haar opleidingsinstituut hangt een ontspannen sfeer. Ik zit nu 6 jaar in dit vak en Blijf altijd leergierig, bij Elwira kan ik altijd de nieuwste technieken leren.

Ik heb gelijk de volgende opleiding in gepland!

Karin Gerdes / Schoonheidssalon Karin Gerdes

Na een omweg, vol kuilen en frustratie, Elwira op m’n pad gekomen. Met geduld en passie heeft zij mij gemotiveerd en geholpen m’n zelfvertrouwen te herpakken en te genieten van dit heerlijke vak! En ook al zit ik helemaal aan de andere kant van het land, ik kom mijn vaardigheden in de toekomst graag verder bij je perfectioneren.

Kus, Karin Gerdes!

Miranda van der Aa / Beauty Moments Miranda

Elwira is een ware kunstenares in haar vak. En deze passie en vooral vakkundigheid deelt ze graag met haar aanstaande talenten in haar opleidingsinstituut. Haar liefde voor het vak brengt ze over op hun vol overtuiging en passie. Ook steunt zij de aanstaande talenten onvoorwaardelijk. Ze is een prachtig persoon met een hart van goud en zal je altijd aanmoedigen het beste uit jezelf te halen en ze doet er alles aan dat je je zelfvertrouwen opbouwt. In een paar woorden een geweldige kundige liefdevolle vrouw. Dus zoek jij de plek voor jou permanent make-up opleiding dan heb je die nu gevonden!

XxX Miran

Tamara Broeders / Glam Nails & Beauty

Elwira heb ik ruim een jaar leren kennen doordat ik na mijn inschrijving PMU les van haar kreeg. Super fijne docente die duidelijk uitleg geeft. Tot op de dag van vandaag kan ik altijd op haar rekenen wanneer ik vragen heb, aangezien zij een perfect eindresultaat het belangrijkst vindt. Ongeacht of dit haar eigen klant is of niet. Zelf heb ik met verschillende merken gewerkt, maar over haar pigmenten ben ik zeker het meest tevreden! Al met al een grote aanrader. Door haar is mijn eigen onderneming PMU een groot succes!

Jetty Sterk / Beautysalon Nouveau

Ik heb echt zoveel wenkbrauwen gezet nadat ik bij jou ben geweest….zo leuk!

Agnetha Kooistra / Agnetha Salon Harlingen

Hoi Elwira,
Nogmaals enorm bedankt voor het delen van je kunde en knowhow, ik ben er weer super door gemotiveerd en geïnspireerd en ga van de week gelijk het handstuk en de naalden bestellen! Ik ga maandag even wat reclame maken voor je op Facebook👍🏼 😉 🤗 .

Groetjes Agnetha

Schrijf je vrijblijvend in en ontvang meer informatie van één van onze Opleidingen en of Masterclasses