Skip to main content
Microblading Opleiding – Permanente Make-Up

Microblading Opleiding

Wil jij leren microbladen en ultra fijne haartjes creëren voor de wenkbrauwen?

Met de Microblading opleiding – permanente make-up leer je de perfecte wenkbrauwen creëren. Onze aandacht bij microblading is gericht op: de huid, kleurenleer, vormgeving van de wenkbrauwen, voortekenen, basis principes PMU en het gebruik van verschillende basistechnieken met Microblading tool.

Opleiding voor beginners:

Door de uitgebreide Microblading opleiding ben je verzekerd van de juiste kennis om als beginner in de branch vol zelfvertrouwen te werk te gaan. Met de opleiding kies je voor het creëren van de perfecte wenkbrauwen door middel van de aller nieuwste mesjes-technieken(microblading) op het gebied van semi permanente make-up.

De Mircoblading opleiding bestaat uit:
Microblades Pigmenten Aftercare
Trainingsmanual Microblading Online support Modellen
Studiedagen Gespreide betaling mogelijk*

Leer ultra fijne haartjes creëren voor de wenkbrauwen

Opleiding voor beginners

  • Duur: 5 dagen + examendag in combinatie met gemiddeld 3 tot 6 maanden thuisstudie
  • Tijd: 10:00 – 16:00
  • Maximaal aantal deelnemers: 5
  • Kosten: €2.200,00 btw. vrij (inclusief: GRATIS starterspakket, oefenmateriaal en certificaat)
  • Aantal modellen: 2 modellen 
  • *Betaling in termijnen is mogelijk

Het volledige lespakket en informatie over de opleidingsdagen en thuisstudiedagen krijg je toegestuurd direct na aanmelding.

Microblading Opleiding – Permanente Make-up (algemeen)  

Met de mesjes-techniek beter bekent als Microblading creëer je ultra fijne haartjes voor de wenkbrauwen. Met de Microblading opleiding van Professional Micropigmentation Institute (PMI) creëer je ultra realistische wenkbrauwen. Je krijgt hierbij les van Elwira Graczyk, oprichtster van PMI. De opleiding wordt verdeelt in 2 aspecten: theorie en praktijk. Na het behalen van het PMI-certificaat kan je vakkundig te werk kunt gaan in ons prachtig vakgebied. Met het PMI-certificaat kunt u zich aanmelden bij de NSGP (Nederlandse Stichting Geregistreerde PMU Specialisten).

De opleidingen van PMI zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis. Bij het openen van een nieuwe salon is het verplicht om een goedkeuring van de GGD te krijgen. PMI zal je hierbij helpen om dit te behalen. Als bedrijf is het belangrijk om je diensten en producten te promoten, de nieuwste mogelijkheden op social media worden behandeld zodat je dit zelf kunt toepassen (zie de Facebookpagina van PMI).

Extra

Het is mogelijk als je nog wat extra informatie wilt hebben om bij ons langs te komen. Dit kan door een ‘mee kijk dag’, geef bij de inschrijving bij het onderwerp ‘opmerking’ aan dat je interesse hebt om mee te kijken bij één van onze behandelingen of opleidingen . Zo kan je zelf zien of aanvoelen hoe het is om met deze microblading-tools en mesjes te werken. Alle vragen kunnen hier gesteld worden.

*Vraag naar de voorwaarden.

De perfecte wenkbrauwen

Leer de perfecte wenkbrauwen zetten bij je klanten

Naalden

Met de naalden en speciale naaldmodules van NPM leert u flinter dunne lijnen zetten.

Pigmenten

Met deze pigmenten blijft de kleur netje in de huid zitten voor 9 tot 12 maanden.

Symmetrie

Leer de perfecte symmetrische wenkbrauwen te zetten.