Skip to main content
Masterclass: Microblading

Masterclass: Microblading voor PMU-specialisten

10/08/2016

10/08/2016

21/03/2016

21/03/2016

21/03/2016

21/03/2016

21/03/2016

21/03/2016

21/03/2016

Heb jij al ervaring in PMU (Permanente Make up), maar wil je leren microbladen en ultra fijne haartjes creëren?

Met de Masterclass Microblading voor PMU-specialisten leer je de perfecte wenkbrauwen creëren. Onze aandacht bij microblading is gericht op: de huid, kleurenleer, vormgeving van de wenkbrauwen, voortekenen, basis principes PMU en het gebruik van verschillende basistechnieken met Microblading tool.

Masterclass voor PMU-specialisten:

De Masterclass Microblading is zeer geschikt voor de PMU-specialist. Als specialist ben je al bekent met het behandelen van de klant in PMU, maar je kan altijd nog nieuwe technieken bij leren. PMI heeft speciaal voor de PMU-specialist een aparte Microblading Opleiding gecreëerd. Deze opleiding is afgestemd op de ervaring en voorkennis van de PMU-specialist.

Masterclass informatie

  • Duur: 2 dagen (inclusief: 3 maanden online support)
  • Tijd: 10:00 – 16:00
  • Maximaal aantal deelnemers: 6
  • Kosten vanaf €900,00 btw. vrij (inclusief: oefenmateriaal en certificaat)
  • Aantal modellen: 3 modellen 

Het volledige lespakket en informatie over de opleidingsdagen en thuisstudiedagen krijg je toegestuurd direct na aanmelding.

Leer ultra fijne haartjes creëren voor de wenkbrauwen

Masterclass Microblading – Permanente Make-up (algemeen)  

Met de mesjes-techniek beter bekent als Microblading creëer je ultra fijne haartjes voor de wenkbrauwen. Met de Masterclass Microblading van Professional Micropigmentation Institute (PMI) creëer je ultra realistische wenkbrauwen. Je krijgt hierbij les van Elwira Graczyk, oprichtster van PMI. De opleiding wordt verdeelt in 2 aspecten: theorie en praktijk. Na het behalen van het PMI-certificaat kan je vakkundig te werk kunt gaan in ons prachtig vakgebied. Met het PMI-certificaat kunt u zich aanmelden bij de NSGP (Nederlandse Stichting Geregistreerde PMU Specialisten).

De masterclasses van PMI zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis. Bij het openen van een nieuwe salon is het verplicht om een goedkeuring van de GGD te krijgen. PMI zal je hierbij helpen om dit te behalen. Als bedrijf is het belangrijk om je diensten en producten te promoten, de nieuwste mogelijkheden op social media worden behandeld zodat je dit zelf kunt toepassen (zie de Facebookpagina van PMI).

Extra

Het is mogelijk als je nog wat extra informatie wilt hebben om langs te komen naar een GRATIS informatie avond, dit is elke eerste zondag van de maand. Tijdens deze informatie avond laten wij je met de machines werken van permanente make-up. Zo kan je zelf aanvoelen hoe het is om met deze machines te werken. Alle vragen kunnen hier gesteld worden.

*Vraag naar de voorwaarden, apparaat blijft in bruikleen totdat het gehele bedrag is voldaan.

Ultra natuurlijke look

Maak ultra natuurlijke wenkbrauwen, voor een super natuurlijk look

Vormgeven, voortekenen en kleur bepalen

U leert prachtig vormgeven voortekenen en kleur bepalen, om de perfecte wenkbrauw neer te zetten.

Modellen

Oefen op echte modellen, om vol met zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

Up-to-date

Volg de masterclass om weer volledig up-to-date te zijn voor uw klanten.