Skip to main content
Permanente Make up – Basisopleiding

BASISOPLEIDING

De opleiding waar je verder mee komt.
Ben jij op zoek naar de perfecte opleiding in de Beauty branche ?
Dan is de Allround Permanente Make Up (PMU) opleiding van PMI Rotterdam de perfecte opleiding voor jou. Velen denken dat het zetten van permanente make up permanent is, maar dit is niet correct. Bij PMU semi permanente make up (ook wel bekend als SPMU) zal de applicatie na 1 jaar vervagen. Het is tevens mogelijk om PMU te corrigeren of zelfs geheel te verwijderen, makkelijk en snel.

De Allround PMU opleiding is zeer praktijk gericht. Tijdens de opleiding zit je in klassen van 4 cursisten. Zodat je alle aandacht krijgt die je verdient. Tevens is er support door middel van: Skype, mail, telefoon & Whatsapp. Na de opleiding kan je direct aan het werk als volwaardig PMU professional. Je wordt opgeleid door top docenten die zelf ook in het vak zitten en de nieuwste technieken toepassen/ overbrengen tijdens de opleiding.

Aan het eind van de opleiding ontvang je een officieel PMU-certificaat.

Wij van PMI Rotterdam zijn ook zeer trots dat wij een 100% slagingspercentage hanteren.

30/12/2017

30/12/2017

30/12/2017

30/12/2017

PMI Rotterdam is aangesloten bij het CRKBO. U betaalt geen BTW over uw All-Round permanente make up opleiding. 

Opleidingsinformatie

  • Duur: 15 weken (2 werkdagen per week)
  • 3 maanden verplichte thuisstudie
  • Tijd: 10:00 – 16:00
  • Maximaal aantal deelnemers: 5
  • Studiekosten: € 3.100,00 btw. vrij  (inclusief: certificaat)
  • Starterspakket kosten: vanaf €2.395,00 excl. btw
    • Inclusief: machine, pigmenten, naalden, voorteken-tools, pigmenthouder, pigmentcups, microbrush, marketing-tools.
  • Werken op echte modellen
  • Gespreide betaling is mogelijk

Het volledige lespakket en informatie over de opleidingsdagen en thuisstudiedagen krijg je toegestuurd direct na aanmelding.

De kosten voor een privé training of een training op locatie is op aanvraag.

Wat kan je als PMU specialist

Als PMU specialist leer je op 3 behandelzones werken (wenkbrauwen, eyeliner en lippen). Voor alle behandelzones leer je verschillende technieken die je op alle huidtypes kan toepassen. Tevens heb je de kennis over de kleurenleer van alle pigmenten in combinatie met alle huidtypes. Je kunt wenkbrauwen zetten met de machine van Clinita een EU erkend pigmentatie-machine en doormiddel van microblading. Microblading is een eeuwen oude techniek in een nieuw jasje. Met deze manuele techniek zet je prachtige wenkbrauwen voor je klant, doormiddel van een microbladingtool en de verschillende microblading mesjes.

Permanente Make-up -Basisopleiding (algemeen)

Met de Basisopleiding voor PMU, kan je vol zelfvertrouwen aan het werk. Je bent na de opleiding een echte specialist in PMU en zal bij je eigen klanten met de ervaring die je hebt opgedaan prachtige resultaten creëren. De klassen van PMI worden expres klein gehouden om de aandacht en begeleiding die je verdient te garanderen. Tijdens de opleiding krijg je les van Elwira Graczyk, oprichtster van PMI.

De lessen zijn te verdelen in 2 onderdelen: theorie en praktijk.

Hiermee kan je vakkundig te werk gaan in ons prachtig vakgebied. Bij het succesvol afronden van de permanente make-up opleiding ontvang je een officieel PMI-certificaat.  Je kan met het PMI-certificaat je aanmelden bij de NSGP (Nederlandse Stichting Geregistreerde PMU Specialisten).

De Basisopleiding is gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis in permanente make-up. Het lespakket dat wordt aangeboden is zeer uitgebreid en zal je zeker tot specialist creëren. Om een goede salon te kunnen draaien is het nodig om door de GGD goedgekeurd te worden, hier zullen wij je bij helpen om dit te behalen. Als beginnende salon is het belangrijk dat je gebruik maakt van alle marketingstrategieën die er tot je beschikking zijn. Bij de opleiding zullen we de geschikte marketing tools hier voor leveren. De nieuwste mogelijkheden op o.a. social media worden besproken, hiermee kan je volledig mee in de digitale wereld.

Extra

Het is mogelijk als je nog wat extra informatie wilt hebben om langs te komen naar een “meekijk dag, bij inschrijving onder het kopje ‘opmerking’ kan je dit aangeven . Tijdens deze “mee kijk dag” laten wij je met de machines werken. Zo kan je zelf aanvoelen hoe het is om met deze machines te werken. Alle vragen kunnen hier gesteld worden.

*Vraag naar de voorwaarden, apparaat blijft in bruikleen totdat het gehele bedrag is voldaan.

De technieken die u leert tijdens de opleiding zijn:

Wenkbrauwen

- Powder Brow, UFH (Ultra Fijne Haartjes)/ Hairstroke, Combi Brow

Eyeliner

Wimperrand, Traditionele eyeliner

Microblading of Lippen

U kunt kiezen voor de microblading techniek of de lippen techniek.