Skip to main content
Algemene Voorwaarden (webshop)

Algemene voorwaarden (webshop) 

Firma gegevens: PMI Rotterdam gevestigd te Vlaardingen (Zuid Holland, te Nederland) Fransenstraat 14a, 3131CC. Vanaf medio juni/juli 2018 gevestigd te Rotterdam (Zuid Holland, te Nederland) Weena-Zuid 152-154, 3012NC. Te bereiken via info@pmirotterdam.nl

PMI Rotterdam is ingeschreven in het handelsregister bij de KVK te Rotterdam onder het nummer 68795637. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze producten of diensten. Zie onderstaand onze voorwaarden.

Totstandkoming overeenkomst (webshop)

Naar aanleiding van een door de klant gedane bestelling, zal door ons per email een opdrachtbevestiging gestuurd worden. De order is geplaatst op het moment dat de klant de bestelling heeft betaald. Wil je alsnog een order annuleren nadat je betaald hebt? Dan zorgen wij ervoor dat dit wordt geannuleerd. Je krijgt het bedrag terug gestort op je rekening. Als er een bestelling is verstuurd door PMI dan is de aankoop verricht, retourneren is hierna niet mogelijk.

Prijzen en verzendkosten

Alle door ons genoemde prijzen zijn exclusief btw en in Euro’s. Alle prijzen zijn altijd exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Alle verzendkosten zijn €6,50 euro.

Levering en levertijd

Wij streven ernaar om al uw producten, mits deze op voorraad zijn binnen 14 dagen te leveren én deze bestelt zijn voor 16.00 uur.

Onze betaalmogelijkheden

iDeal

De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. 
iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL word je vanuit uw betaalomgeving doorgeleid naar je eigen internetbankieromgeving voor het uitvoeren van de betaling.

Overboeken

Bij overboeken kan de online shopper via een directe banktransactie betalen. Na dat de transactie verwerkt is zullen de product(en) verzonden worden naar het desbetreffende adres.

Klachten en geschillen

De koper is verplicht de producten bij aankomst te inspecteren en eventuele gebreken direct aan PMI te melden via het contact formulier. Mocht een product niet voldoen aan de omschrijving, dan dient u ons hierover binnen 3 werkdagen na ontvangst van de goederen schriftelijk (per email, per post) in te lichten. Horen wij niets binnen de aangegeven tijd, dan worden wij geacht in overeenstemming met onze verplichtingen te hebben geleverd. Mochten de geleverde artikelen niet voldoen aan de omschrijving, dan zal een nalevering van het juiste artikel plaatsvinden. Indien niet mogelijk wordt u gecompenseerd met een soort gelijk of beter product, als het eventueel wenselijk is nemen wij het product retour, de gemaakte kosten worden gecrediteerd. In het geval dat een order moet worden gecrediteerd, zal dit zo spoedig mogelijk worden gedaan na ontvangst van de artikelen, maar uiterlijk binnen 14 dagen. Kosten voor terugzending zijn voor PMI.