Skip to main content
Algemene Voorwaarden (O&M)

Algemene voorwaarden (Opleidingen & Masterclasses) 

Firma gegevens: PMI Rotterdam gevestigd te Vlaardingen (Zuid Holland, te Nederland) Fransenstraat 14a, 3131CC. Vanaf medio juni/juli 2018 gevestigd te Rotterdam (Zuid Holland, te Nederland) Weena-Zuid 152-154, 3012NC. Te bereiken via
info@pmirotterdam.nl

PMI Rotterdam is ingeschreven in het handelsregister bij de KVK te Rotterdam onder het nummer 68795637. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze producten of diensten. Zie onderstaand onze voorwaarden.

Eindtoetsen & Herkansingen

Enkel bij het volgen van de PMI Rotterdam opleidingen horen een indexamens. Per opleiding is er 1 examen die wordt afgenomen aan het eind van de opleiding door een onafhankelijke examencommissie. Elke student heeft het recht op 3 herkansingen bij het niet behalen van de eindexamen. De student kan binnen 6 weken na het eindexamen een herkansen. De herkansingen moet de student opnieuw bekostigen.

Condities van niet doorgaan van een Opleiding & Masterclass

Bij de volgende onderstaande punten zal een opleiding of masterclass niet doorgaan:

  • Bij onwelzijn/ziekte van de docent
  • Geen toegang tot het pand (de salon) van PMI Rotterdam, bijvoorbeeld waterschade, brandschade, etc.

Copyright & Eigendomsrechten

Copyright
De copyright van alle Opleidingen en Masterclasses berusten volledig bij PMI Rotterdam KVK te Rotterdam onder het nummer 68795637.

Eigendomsrechten
Het eigendomsrecht voor alle opleidingsmaterialen en masterclass-materialen berust volledig bij PMI Rotterdam KVK te Rotterdam onder het nummer 68795637.

Annuleren

Annuleren van een masterclass
Een masterclass kan schriftelijk 3 weken (een week bestaat uit 7 dagen) voor de startdatum kostenloos geannuleerd worden. Na het gestelde termijn van 3 weken zullen wij 25% van de masterclass-deelnemerskosten (cursusgeld) in rekening brengen.

Annuleren van een opleiding
Een opleiding kan schriftelijk 1 maand (een maand bestaat uit 30 dagen) voor de startdatum kostenloos geannuleerd worden. Na het gestelde termijn van 1 maand zullen wij de aanbetaling van de

opleidings deelnemerskosten (cursusgeld) in rekening brengen.